Lyö vetoa Ranskan ympäriajosta

Vedonlyönti on hauskaa puuhaa ja useimmilla vedonlyöntisivustoilla netissä voi vetoa lyödä monista pyöräilytapahtumista. Le Tour de France on kuitenkin se suurin ja tunnetuin, ja silloin nousevat pyöräilyvedonlyönnitkin huippuunsa. Mutta kuinka tästä oikein päästään jyvälle?

Jos on vähän uudempi urheiluvedonlyönnin maailmassa, ensimmäinen kysymys on tietenkin, että missä vetoa kannattaa lyödä. Veikkaus on varmasti kaikille tuttu, mutta nykyään on kannattavampiakin vaihtoehtoja. Netistä nimittäin löytyy kasakaupalla erilaisia urheiluvedonlyöntiin keskittyneitä sivustoja, joilta saa paremmat kertoimet, erilaisia bonuksia ja muita hyötyjä, jotka tekevät vedonlyönnistä kannattavampaa. Tällaisia kansainvälisiä vedonlyöntisivustoja löytyy runsaasti suomen kielellä, ja netistä voi lukea eri sivustojen arvosteluja ja listauksia suomalaisten suosimista vedonlyöntisivustoista. Tunnettuja ja hyväksi koettuja esimerkkejä ovat vaikkapa NordicBet, Unibet, Redbet ja ComeOn Casino.

Ja kun hyvä vedonlyöntisivusto on valittu, on aika käydä vedonlyöntiin. Monilla sivustoilla tarjotaan erilaisia vaihtoehtoja vetojen laittamiseen, mutta yleisintä on tietenkin voittajan veikkaaminen. Kannattaa huomata että myös koko kisan voittajan lisäksi voi veikata voittajaa erillisille etapeille, parasta mäkiajajaa, parasta kirimiestä ja parasta nuorta ajajaa. Joskus lyödään myös vetoa siitä, minkä maalainen on kisan voittaja tai kuinka moni eri ajaja pukee koko kilpailun aikana himoitun keltaisen paidan ylleen ainakin kerran. Myös live-vedonlyöntiä on useilla vedonlyöntisivustoilla tarjota, ja se lisääkin ihan uudenlaista jännitystä vedonlyöntiin.

Ranskan ympäriajon seuraamiseen vedonlyönteineen kannattaa vedonlyöjänkin valmistautua, jos haluaa parantaa mahdollisuuksiaan vedonlyönnin onnistumisesta. Ota selvää kilpailijoiden taustoista, kunnosta ja muusta tärkeästä, ja etenkin etappivoittajia arvaillessa kannattaa huomio kiinnittää kunkin suosikkiajajan erityisominaisuuksiin, kuten että onko ajaja vahvimmillaan vaativissa nousuissa vaiko kenties aika-ajoissa. Ja kuten muissakin vedonlyönneissä, katse kannattaa suunnata ylikertoimiin. Ylikertoimella tarkoitetaan tilannetta, jolloin vedonlyöntitoimisto on arvioinut jonkun mahdollisuudet hieman päin prinkkalaa, jolloin taitava pelaaja voi käydä näitä kertoimia hyödyntämällä nappaamansa voittonsa. Etenkin live-vedonlyönnissä tämä on mahdollista, kun kertoimet muuttuvat nopeasti ja tilanne elää koko ajan, ja aina silloin tällöin kun tapahtuu jotain mullistavaa, menevät kertoimetkin tolaltaan, ehkä jopa liikaakin. Silloin kannattaakin olla tarkkana, sillä tällainen tilanne ei yleensä kestä kauaa ja toimittava on heti.