Meistä

Pyöräily on kaikin puolin hyvä harrastus, johon haluamme kannustaa ihmisiä iästä tai mistään ominaisuuksista riippumatta. Sivustollamme keskitytäänkin kaikenlaisiin pyöräilyyn liittyviin asioihin ja juttuihin, ja sivutaanpa siinä samassa vähän myös uhkapelaamistakin. Nimittäin sen lisäksi että pyöräily on itsessään hauskaa, on aina välillä hauskaa myös seurata pyöräilykilpailuja ja laittaa ehkä vetojakin menemäbicycle-1031708_1280än, ainakin jos on kyse Ranskan ympäriajosta ja koko maailman tuntemista huippuajajista. Aina on myös hyvä oppia vähän lisää, ja lukea vinkkejä esimerkiksi juuri oikeanlaisen pyörän ostoon tai kuinka pyörää korjataan ja huolletaan itse. Erilaisista polkupyöristä kiinnostuneet voivat myös lukea, millaisia ovat maailman parhaat pyörät tai kuinka paljon maksaa maailman kallein polkupyörä, ja mikä ihme siitä tekee niin kalliin.

Pyöräily on niin paljon muutakin kuin pelkkä kulkuväline (vaikka hyvä kulkuväline onkin), jollekin kun se tarkoittaa vapautta ajella komeissa maisemissa omassa rauhassa, kun taas toisille pyöräily on intohimo, ja silmissä siintää Le Tour de Franceen osallistuminen. Niin tai näin, hyviä syitä pyöräilyn aloittamiseen riittää, ja kun sen on kerran aloittanut, ei lopettaminen tule enää kysymykseen. Yhä useampi lähteekin nykyään työmatkalle pyörän satulassa, ja monet perheet löytävät pyöräilyretkistä yhteisen ja hauskan harrastuksen, joka sopii kaiken ikäisille.

Pyöräilyn etuja on tietenkin kohonnut kunto, mutta myös psyykkiseen hyvinvointiin se vaikuttaa positiivisesti. Yhdistettynä oikeanlaiseen ruokavalioon pyöräilemällä voi myös karistaa ylimääräiset kilot kannoiltaan, ja se on hyvä vaihtoehto sellaisillekin henkilöille, joille esimerkiksi juokseminen rasittaisi liikaa niveliä. Niinpä sivuillamme annetaan ideoita hyvän pyörän hankkimisen lisäksi hyviin reitteihin, sillä matkustaminen pyörällä ulkomaillakin antaa monia etuja matkailuun. Vinkkejä siis löytyy niin Euroopan parhaille ja näyttävimmille pyöräilyreiteille, kuin myös siihen kuinka yhdistetään kasinoloma Monacossa tai Las Vegasissa ja pyöräily. Näin saa varmasti lomastaan ja uudesta maasta irti kokemuksia ihan uudella tavalla, jatkaen samalla terveellisiä elämäntapoja lomallakin. Ja sen lisäksi että pyöräillessä kohoaa kunto ihan huomaamatta, on se myös ympäristöystävällistä. Tässäpä siis tarpeeksi syytä nousta pyörän selkään ja karauttaa ihan minne itseä lystää!